016-5440577 info@eflytt.se

Vi hjälper till när det är dags att flytta företaget eller kontoret

Vi på Eskilstuna Flytt & Städ AB är verksamma i många städer över hela Sverige. Därför finns vi nära till hands när du behöver hjälp med flytt eller städ inom Sverige, oavsett vart du bor.

Flytta kontor eller företag med oss!

En smidig övergång

Oavsett om det gäller förflyttning av hela kontor, eller delar av företaget, hjälper vi till att på ett smidigt sätt underlätta för er i flyttkarusellen. Med erfaren personal skapar vi flexibla lösningar som är anpassade till den flytthjälp som behövs. Planering och logistik är några av våra bästa sidor.

Vid en kontorsflytt är ofta ytorna större, tidsschemat pressat och flytten omfattar fler medarbetare. Planering och projektering är avgörande för en lyckad företagsflytt. Vi genomför flytten av ert kontor på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i verksamheten. Gör det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på.

Se recensioner!

Effektivisera processen med oss!

Kontorsflytt är en komplicerad och tidskrävande process. Spara tid och energi och ta hjälp av oss. Vi har stor vana av att flytta hela arbetsplatser från en lokal till en annan. Kontorsflytten sker snabbt, effektivt och utan att störa din dagliga verksamhet.

Vi har stor erfarenhet av företagsflytt i västmanland efter våra år i branschen, så vi vet vad som kan gå fel och vad man ska tänka på när man vill byta adress för kontoret.

Vill ni veta mer?

Frågor om kontorsflytt

Vi står alltid tillgängliga på mail och telefon. Du kan alternativt använd formuläret på sidan kontakta oss om så önskas.

Kontakta oss

Den här webbplatsen använder kakor. Se våran cookiespolicy