016-5440577 info@eflytt.se

Om Företaget

Välj oss när du söker flyttfirma

Under åren har vi lärt oss att utmärkt service börjar och slutar med erfarna och vänliga proffs. Vilket förklarar vår noggranna anställningsprocess.

Vi anser att vårt team är bäst i branschen och har fullt förtroende för alla som arbetar med oss.

Personal

Engagerade personal med kraft att genomföra. Det är några sammanfattande ord om oss som arbetar på Eskilstuna Flytt & städ AB. Vi är inte bara ett företag som jobbar med Flytt, Städ . Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just de sakerna.

Genom att vi arbetar nära våra kunder och kollegor löser vi tillsammans problem på smarta och smidiga sätt. Vår lyhördhet gör att kunden slipper generella standardlösningar och tillsammans med våra erfarhna medarbetar så löser vi vad kundens faktiskt behöver. Tack vare våra gemensamma resultat har vi kunnat hjälpa människor i en del av världen som verkligen behöver vår hjälp. Tillsammans skapar vi värde

Det är klart vi har trafiktillstånd!

Bohagsflytt

Kontrollera om flyttfirman enligt lag ska ha ett yrkestrafiktillstånd och att firman då har yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen. Om de inte har yrkestrafiktillstånd kanske inte företagets försäkringar gäller om något händer, till exempel en trafikolycka.

Beställaransvar

Reglerna om beställaransvar innebär att den som har beställt en otillåten gods- eller persontransport kan dömas för brott. Dessa regler är ett av flera instrument för att komma till rätta med missförhållanden inom den yrkesmässiga trafiken.

Kontrollera vårt tillstånd

Vårt organisationsnummer är 556687-0662 om du vill kontrollera vårt trafiktillstånd. Klicka på knappen nedan och skriv in företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida.

Rekomenderat Företaget

Våra tidigare kunder har talat

Ni kan se våra tidigare kunders recensioner via reco.

Reco-utmärkelse för år 2022 Se recensioner!

Den här webbplatsen använder kakor. Se våran cookiespolicy